Rivaana Blog

Wij geloven dat de beste adviezen ontstaan vanuit ervaringen.

De 4 belangrijke oorzaken van eczeem

Reading time: 6 min
Wil jij eczeem beter begrijpen en beheersen? Lees hoe genetische aanles, allergieën, stress en voeding eczeem kunnen beïnvloeden.

Lees meer

Is hormoonzalf slecht voor je huid?

Reading time: 8 min
Er hangen allerlei horrorverhalen om hormoonzalven heen. Toen mijn zoontje Armaan heftige eczeem kreeg, raakte ik compleet verdwaald in de wirwar van feiten en fabels over hormoonzalf. Maar is die angst terecht?

Lees meer

Wat is clownseczeem?

Reading time: 4 min
Bij clownseczeem is alleen het gedeelte rondom de mond of rondom de ogen aangetast. Lees meer over hoe het gebruik van hormoonzalven en onjuiste huidverzorgingsproducten van invloed kunnen zijn op deze aandoening.

Lees meer

NATRUE richtlijnen voor Rivaana

Reading time: 3 min
Door te focussen op natuurlijke ingrediënten en duurzaamheid, bieden wij producten die niet alleen effectief zijn, maar ook in harmonie met de natuur conform de NATRUE richtlijnen; Future-proof is ons streven, lees meer.

Lees meer

Een dikke huid door krabben

Reading time: 4 min
Een olifantenhuid door eczeem. Voor veel mensen is eczeem meer dan alleen een huidprobleem; het is een voortdurende strijd tussen de ondraaglijke jeuk en de wil om niet te krabben. Naast de zichtbare gevolgen zoals het wegkrabben van pigment, heeft eczeem ook een diepe emotionele impact.

Lees meer

Sulapac voor Rivaana

Bij Rivaana streven we ernaar om future-proof producten te ontwikkelen, en de potten van Sulapac zijn daar een essentieel onderdeel van. Ontdek meer over de ecologische voetafdruk die onze stijlvolle designerpotten achterlaten en hoe we bijdragen aan een duurzamere wereld.

Binnenkort online te lezen