Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik ben ook erg benieuwd naar jouw verhaal.

FAQ's

De crème wordt in Nederland geproduceerd. De ingrediënten komen vanuit verschillende landen. Wij werken daarbij enkel samen met sociaal- en ecologische bedrijven met liefde voor de natuur.

Al onze producten worden verzonden vanuit ons magazijn dat ook gevestigd is in Nederland.

Wij streven naar een wereldwijde verzending. Voor verzendingen buiten Europa, vragen wij u om contact op te nemen met ons. Dit kan via info@rivaana.com.

Zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u per e-mail een bericht van de vervoerder met de volginformatie waarmee u het pakket kunt volgen.

Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. We kunnen het afleveradres alleen wijzigen als de bestelling niet is verwerkt en verzonden. Stuur hiervoor een bericht naar info@rivaana.com.

Als de bestelling nog niet is verzonden, kunnen wij uw bestelling alsnog annuleren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@rivaana.com. Indien de bestelling al is verzonden, geldt onze standaard retourprocedure.

Het kan tot 24 uur duren voordat de betaling is verwerkt, afhankelijk van de bank en de betaalmethode die u gebruikt. Wij raden u aan om te wachten en uw bankafschrift te controleren.

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u een betalingsfout aantreft. Wij verzoeken u om hierover een mail te sturen naar info@rivaana.com en wij zullen dit zo snel mogelijk voor u onderzoeken. Wij nemen hierover contact met u op.

Bij Rivaana Skincare worden alle transacties verwerkt via beveiligde betalingssystemen. De privégegevens van de betaling worden onmiddellijk gecodeerd (SSL) en naar de bank overgedragen. Het is dus veilig.

Er wordt een e-mail naar de klant gestuurd zodra het retourpakket is verwerkt. Meer informatie hierover kunt u lezen in het verzendbeleid.

Wij kunnen dit verwerken als een normale retourzending, mits u ons het ordernummer of het aankoopbewijs kunt geven. Houd er rekening mee dat de verpakking in dezelfde staat moet zijn als waarin u deze ontvangen heeft. De verzegeling moet daarbij ongeopend zijn.

Ons bestellingen worden verstuurd inclusief een pakbon. Wij kunnen deze niet speciaal inpakken. Afleveren op een ander adres dan het factuuradres, is mogelijk.

  • Probeer Google Chrome als browser te gebruiken
  • Probeer de incognitomodus te gebruiken door met de rechtermuisknop op het Google Chrome-logo te klikken en kies Nieuw Incognitovenster openen. Als geen van beide werkt, neem dan contact op via info@rivaana.com.

Tijdens het afrekenen is er een optie om een kortingscode toe te voegen. Deze optie is te vinden boven de knop 'bestelling plaatsen', er staat "Heeft u een kortingscode".
De korting wordt in mindering gebracht en de uiteindelijke prijs wordt herberekend.

Nee, op dit moment bieden wij geen cadeaubonnen aan.

Wij voldoen aan alle veiligheidseisen conform de cosmetica wetgeving.

Onder het tabblad ‘Over Rivaana Skincare’ vind u de pagina waar onze ingrediënten worden beschreven.

Staat je vraag niet bij de FAQ's? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je aanvraag zo
spoedig mogelijk verwerken en contact met je opnemen.

Rivaana Skincare

Pr. Margrietplantsoen 33
2595 AM 's-Gravenhage
Nederland

info@rivaana.com


KVK-nummer: 87725649
BTW-nummer: NL004466653B03
Rivaana skincare product