Verzending & Retourbeleid

Alles wat je moet weten over de verzending en het retourneren van je Rivaana Skincare producten.

Bestel voor meer dan €75 en profiteer van gratis verzending. Daarnaast kun je binnen 14 dagen retourneren, mits de verzegeling ongeopend blijft. Meer informatie over verzenden en retourneren, leest u hier.

BESTELLEN
U kunt onze crème aanschaffen via de websites van Rivaana Skincare (www.rivaana.com). Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Na het plaatsen van uw bestelling bij Rivaana Skincare, krijgt u automatisch een overzicht van de aankoop. Bewaar dit goed voor uw administratie.

BETALING
Rivaana Skincare maakt gebruik van onder andere Mollie betalingssystemen voor alle betalingen. U kunt de betaaloptie van uw voorkeur kiezen zonder enkele extra kosten. De betaling zal van uw rekening worden afgeschreven op het moment dat uw bestelling wordt verzonden. Let op dat alle krediet/debet kaarthouders aan validatie controles en autorisatie door de uitgever van de kaart zijn onderworpen.

Als de uitgever van uw betaalkaart weigert te betalen of de betaling aan Rivaana Skincare niet autoriseert, zijn wij niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering van de bestelling. Wij behouden het wettelijke eigendom van alle koopwaar tot de volledige betaling door ons is ontvangen.

VERZENDING
Rivaana Skincare verzendt je favoriete producten veilig en traceerbaar vanuit Nederland. Voor bestellingen boven de €75 is er geen code nodig om te profiteren van gratis verzending. Let wel op, deze aanbieding is exclusief eventuele invoerrechten.

Belangrijke punten:

  • Wij kunnen helaas niet verzenden naar postbussen; geef daarom een fysiek adres op.
    Zendingen naar hotels of tijdelijke locaties, evenals pakketomleidingen of pick-ups, worden niet door ons ondersteund.
  • Na verwerking van uw bestelling, ontvangt u een trackinglink via e-mail.

INTERNATIONALE VERZENDINGEN
Voor bestellingen binnen de Europese Unie gaat de verzending automatisch. Voor verzendingen naar landen buiten de EU, neem contact met ons op via info@rivaana.com.

WERKDAGEN EN FEESTDAGEN
We verzenden alleen op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag, uitgezonderd feestdagen. Bestellingen geplaatst in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verwerkt.

BESCHADIGDE ZENDINGEN
Indien je bestelling beschadigd aankomt, bewaar dan alle verpakkingsmaterialen en neem binnen 5 werkdagen contact met ons op via info@rivaana.com.

VERANTWOORDELIJKHEID NA VERZENDEN
Na het verlaten van ons magazijn is de transporteur verantwoordelijk voor je pakket. Voor verloren of gestolen pakketten tijdens transport, dien je een claim in bij de betreffende koerier. Als je geen oplossing krijgt, informeer ons na het indienen van je claim en wij zullen ons best doen om te helpen.

ANNULERING
In het geval dat u uw bestelling wilt annuleren, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar info@rivaana.com. Wij proberen de verzending dan uit de order te halen. Wij kunnen u dit niet garanderen. Wanneer er met ons contact wordt opgenomen, zullen wij u in ieder geval op de hoogte houden van de eventuele mogelijkheid.

LEVERING
Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, uiterlijk binnen 3 werkdagen.

Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen. Wij bieden een gratis verzending in Europa op alle bestellingen boven €75. Wij leveren aan het adres zoals u dat invult bij het uitchecken, dus let goed op bij het invullen van uw adres en andere gegevens. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor een te late of mislukte levering indien het opgegeven adres of andere gegevens onjuist zijn.

RETOURZENDINGEN, TERUGBETALINGEN EN KLACHTEN
Wij hopen dat u tevreden zult zijn met uw bestelling.

Als consument heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Wij vragen u om de herroeping per e-mail aan ons kenbaar te maken: info@rivaana.com.

Wegens wet- en regelgeving mogen wij enkel het product retour nemen indien de verzegeling ongeopend is. Onze potjes zijn om verschillende redenen daarom verzegeld. Goederen mogen geretourneerd worden naar het volgende adres:

RIVAANA SKINCARE
Pr. Margrietplantsoen 33
2595 AM ’s-Gravenhage
Nederland

Let op: de verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

Wij raden u ten zeerste aan een verzendbewijs met trackingnummer te vragen van het postkantoor. Wij zijn pas verantwoordelijk voor uw pakket als het in ons magazijn is ontvangen. Artikelen die tijdens het transport verloren gaan, worden niet als retourzending behandeld.

Bij een correcte ontvangst van uw retour en wanneer deze in de originele staat verkeerd, krijgt u de volledig (betaalde) prijs van de goederen terugbetaald. Retourzendingen worden normaliter binnen 7 werkdagen verwerkt, gerekend vanaf het moment dat ze bij ons binnenkomen. Zodra de terugbetaling is verwerkt, krijgt u de volledige prijs van de producten binnen 5-21 werkdagen terugbetaald (houd er rekening mee dat de terugbetalingstermijnen worden gedicteerd door de kaartuitgevers en buiten onze controle liggen). Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Rivaana Skincare behoudt zich het recht de terugbetaling in te houden totdat wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen. Het juridisch eigendom van de koopwaar gaat per direct op ons over als wij u een betaling voor de koopwaar terugbetalen.

Helaas kunnen wij geen terugbetalingen of ruilingen verwerken voor producten die niet op onze website zijn gekocht. U zult contact moeten opnemen met de oorspronkelijke plaats van aankoop.