Onze doelgroep

1 crème voor meerdere doeleinden? Dan kan! Wij leggen graag uit waarom.

Rivaana the crème is geen medicatie, maar een cosmetisch product.

Rivaana, the crème, is een veelzijdige cosmetische oplossing voor diverse huidproblemen, van droogheid tot acné, die zowel vochtinbrengende als herstellende bestanddelen bevat. Deze crème, veilig voor alle leeftijden, biedt een natuurlijke benadering voor huidverzorging. Ontdek de voordelen van deze unieke formule voor de onderstaande huidbehoefte:

Een (extreem) droge huid duidt op een zwakkere lipidelaag en een tekort aan (olie) vet, wat leidt tot vochtverlies en uitdroging. Een droge huidtype kan genetisch ontstaan, maar ook komen door invloeden van buitenaf zoals seizoenswisselingen, hete (lange) douches, onjuiste zeep/zalven of medicatie.

In onze crème zitten niet alleen bestanddelen die vochtinbrengend werken maar ook vochtverdamping tegengaan. Deze samenwerkende krachten zorgen daarom optimaal voor een droge huid om deze huid weer in balans te brengen.

Littekens en striemen die ontstaan zijn na een wond of oprekking van de huid zijn niet zomaar te vervagen. De huid heeft van nature tijd nodig om te herstellen. Soms vervagen littekens vanzelf, soms is dit onoverkomelijk en soms heeft de huidflora een extra boost nodig.

Bestanddelen met helende eigenschappen in combinatie met bestanddelen die de huidbarrière versterken en celgeneratie stimuleren maken de huid gladder en maken littekens en striemen egaler. Beide bestanddelen zitten in hoge doseringen in onze crème.

Jeuk kan erger zijn dan pijn. Maar ook andere irritaties als roodheid, uitslag of schilfers kunnen je in het dagelijks functioneren belemmeren. Het is daarom belangrijk om de huidflora goed gehydrateerd te houden met vochtinbrengende natuurlijke ingrediënten in combinatie met kalmerende bestanddelen zoals haver extract.

Een natuurlijke vochtinbrenger combineren met de juiste natuurlijke vitamine zorgt ervoor dat de huidelasticiteit in een juiste conditie blijf en het anti-verouderingsproces op een natuurlijke manier geremd wordt. Rivaana, the crème zorgt op een natuurlijke en gezonde manier voor een jeugdigere look.

Daar waar het mee begon: eczeem.

De combinatie van helende, verzachtende, ontstekingsremmende én hydraterende bestanddelen zorgen ervoor dat een huidaandoening (zoals eczeem) na een opvlamming weer verzacht wordt, het trekkerig gevoel afneemt en jeuk verlicht wordt. Let op! Eczeem of andere huidaandoeningen zullen niet verholpen worden door de crème, omdat huidaandoeningen veelal ontstaan van binnenuit. Het juiste puntje op de i kan echter wel bijdragen aan verlichting en vervaging. En dát doet Rivaana, the crème; een juiste nazorg bieden.

Cosmetische producten mogen niet allemaal op de (gevoelige) babyhuid gebruikt worden. Hiervoor zijn extra certificaten nodig en meerdere wetenschappelijke onderzoeken. Rivaana, the crème bezit de volledige documentatie en is daarmee veilig op de baby- en kinderhuid te gebruiken.

Onze crème beschermt de babyhuid, vermindert roodheid ( ook bij de billen ) en herstelt en verzorgt de meeste gevoelige babyhuid vanaf de eerste dag. Met de natuureigen talg ingrediënten in de crème voelt het voor de allerkleinste baby’s als een welkome aanvulling op een dagelijkse babycare-routine.

We spreken van hyperpigmentatie als er een ophoping van pigment aanwezig is in delen van de huid. De huid kleurt door pigment dan bruin. Hyperpigmentatie ziet er dan ook uit als een donkerder gekleurd stuk huid, of een verzameling van sproeten/vlekken.

Hypopigmentatie is een tekort aan pigment of pigmenthoudende cellen in de huid, waardoor er juist witte vlekjes op de huid ontstaan.

Alhoewel Rivaana Skincare niet de focus had gelegd om hyperpigmentatie of hypopigmentatie tegen te gaan, blijkt uit meerdere onderzoeken en vrijwillige testen dat ook hyperpigmentatie dan wel hypopigmentatie verleden tijd is met deze crème!

Acné of puistjes. De stelling dat deze aandoeningen ontstaan vanuit een onzuivere huid is niet waar. Ook een zeer goed gereinigde huid kan last hebben van acné en puistjes. De oorzaak ligt vaak en vooral hormonaal. De ontsteking rondom haarzakjes en talgkliertjes die ontstaan, kunnen worden voorkomen door de juiste anti-bacteriële en ontstekingsremmende bestanddelen in combinatie met natuurlijke ingrediënten die verstopte poriën tegengaan.
Rivaana, the crème is bewezen effectief tegen acné en andere hormonale puistjes.

Taking care of nature, is taking care of yourself